Kom let igang

startstart

Opret dig nu!

CarBuddii er stolte over at 
have sponsoreret det unge kæmpetalent Nicklas Nielsen

Nicklas kører Audi Sport TT Cup og har fået en plads på det eksklusive Audi Sport Racing Academy-udviklingsprogram. Med ligeledes en stor og omfattende gokart-karriere bag sig har Nicklas altså sikret sig et sæde hos Neuhauser Racing efter at have kørt de hurtigste omgangstider på testdagene og deltager således i tysk Formel 4 i 2016-sæsonen.

Bilen i den tyske ADAC Formel 4-serie er med Tatuus F4-T014 chassis i carbonfiber og en 1.4-liters turbomotor, der yder 160 hestekræfter.

Nicklas tester i øjeblikket bilen på Oschersleben i Tyskland og testede ligeledes i forrige uge på Zandvoort i Holland, hvor det danske talent satte de hurtigste omgangstider. Også Michael Schumachers 17-årige søn Mick Schumacher deltager i årets ADAC Formel 4, hvor i alt 45 kørere konkurrerer.

Oven i Nicklas’ syv løbsweekender med Audi Sport TT Cup kan han nu tilføje yderligere otte løbsweekender på kalenderen i form af ADAC Formel 4, der primært køres i Tyskland. Nicklas kommer blandt andet til at køre på legendariske baner som Hockenheim og Nürburgring i Tyskland, hollandske Zandvoort og mange andre. Hver weekend består af tre løb.

Nicklas deltagelse er muliggjort med hjælp fra CarBuddii i Racing for Nicklas N. og er ligeledes støttet af DASU, Dansk Automobil Sports Union, og indplaceret i Team Danmarks særlige program for supertalenter. CarBuddii og DASU støtter således Nicklas i hans dobbeltprogram i 2016-sæsonen i form af ADAC Formel 4 og Audi Sport TT Cup.