3 helt enkle skridt

Kom let igang

startstart

Opret dig nu!

Kender du det her?

  • Du skal lave kedelige køreselder.
  • Du bruger unødig tid bag skrivebordet.
  • Besværlig og tidskrævende opfølgning.
  • Dine kunder venter for længe.

Prøv CarBuddiis salgs app:

  • Nemt og brugervenligt at lave digitale køresedler.
  • Hurtigere salg og opfølgning.
  • Tættere kunderelationer.
  • Statistisk og adfærd.
  • Få frigjort spildtid.

Lad os gøre det nemmere for bilsælgeren!

Bilforhandlerne er i dag ret opdelt, når det kommer til måden at håndtere mulige kunder på. Enten er branchen bebyrdet med tunge systemer, som kræver datadisciplin, og som stjæler tid fra bilsælgerne, eller dernæst lavpraktiske og håndskrevet løsninger som besværliggør prøvekørsler, opfølgning på kunder og dét at skabe den altafgørende relation for at sælge flere biler. Hvem ønsker ikke dét at frigøre spildtid og skubbe flere biler ud af døren – og så på en nem og ukompliceret måde! Svaret erCarBuddii.

Hvad nu hvis vi fortalte dig, at det er slut med at indtaste oplysninger på biler, kunder og alt det, som stjæler tid i din arbejdsdag, når kunden egentlig bare vil prøvekøre en bil? Hvad nu hvis du som bilsælger hurtigt kan få kundens oplysninger blot ved ét tryk på en knap og dernæst klikke på den ønskede bil, og dermed helt undgå det “kedelige” arbejde. Med CarBuddiis app kan du som bilsælger både ind- og udtjekke kunderne fra prøvekørslerne, give dem en rating/vurdering ved afsluttet prøvekørsel og dernæst generere en smart callback-liste til at lave den hurtige salgsopfølgning direkte til kunden fra din smartphone.

CarBuddii indsamler også oplysninger og kundeadfærd løbende, hvor du som forhandler får en ekstra indsigt i, hvad dine kunder overordnet set prøvekører af andre bilmærker – inden de beslutter sig. Det kan medvirke til, at du som forhandler kan blive skarpere på din markedsføring ved kampagner eller prissætning, og dermed få indsigt i hvad kunderne ellers overvejer at købe. Alle bilsælgere ønsker jo at være klædt ordentlig på til den endelige salgssnak.

Alle disse funktioner og fordele er kun en brøkdel af, hvad CarBuddii kan tilbyde dig igennem vores app – og du får tilmed appen helt gratis! Tilmeld dig vores løsning helt automatisk eller kontakt vores salgsafdeling for en snak og få mere at vide – du er ombord på få sekunder!